HABITUAL VIDEO TEAM és un equip videogràfic format des del 1991 per Josep M. Jordana i Lis Costa, constituït en associació el 2005.

Una branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. Disposa d’un arxiu videogràfic de més de 1.000 gravacions. Ha portat a terme videoaccions, participa en espectacles audiovisuals i té diversos vídeos editats. A partir del 2012 posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual en un arxiu videogràfic on line d'accés públic sense ànim de lucre.

Una altra branca de les seves activitats és l'organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX, mostres sobre videopoesia catalana i el festival d'arts escèniques audiovisuals INFLUX.

Ha publicat els catàlegs de les diferents edicions del festival FLUX del 2005 al 2017, acompanyats del dvd que conté els autoretrats en vídeo encarregats als autors participants. També ha publicat, en col·laboració amb propost.org, el dvd recull de poesia experimental PEVB. Poesia en viu a Barcelona 1991-2003 (2004) i el dvd triple Proposta 2000-2004. Festival internacional de poesies + polipoesies (2006).